© Mette Frobenius 2017

Mette Frobenius og Roald Als  - Kunsten at lave noget der kradser
Et underholdende, skarpt og på mange måder farvet foredrag af tegner Roald Als og komiker Mette Frobenius. Sammen udforsker de det underlige farvand, som ”politisk satire” er. Hvordan laver man tegner og skriver man politisk satire - kan man være sjov og skarp på kommando, og hvad er egentligt de retslige grænser for, hvor langt man kan gå?

Det bliver et gensyn med både hulemanden Fogh, ølhunden Løkke og førstedamen, der har svært ved at balancere på stiletterne. Og for nogen måske et første møde med Grundlovens paragraf 77 om ytringsfrihed. Folk med meget politisk korrekte holdninger og meninger skal nok ikke overvære showet, for det bliver skubbet til både røde og blå hegnspæle.

Til dagligt er Roald Als Politikens ukronede hof-tegner, desuden laver han bøger. Mette Frobenius har lavet stand-up i over 20 år, og holder foredrag og skriver bøger, men hun er også uddannet erhvervsjurist med speciale i presseetik. Sammen har parret de sidste mange år arbejdet  på Gyldendals satirehæfte: ”Blæksprutten”.