© Mette Frobenius 2019

Helt unik

Mette Frobenius er helt sin egen. Hendes optrædener er altid nuancerede, satiriske og stort set blottet for jokes under bæltestedet. Hun er begavet, charmerende og hurtig. Og så er hun rigtig, rigtig sjov.

Hun startede på Dins i 1993, og efter to år på scenen blev hun publikumsopvarmer på succesen ”Husk lige tandbørsten”. I 1999 tog hun værtsrollen på ”Gæt og Grimasser” og ”To fag frem” på DR 1. Siden er det blevet til mange optrædener på tv og i radio, ligesom mange blade og magasiner har haft glæde af hendes skarpe klummer. I 2014 var hun rundt og lave målrettede, sjove arrangementer om EU og patentdomstolen, og så er hun sammen med Søren Rebbe vært i P4-programmet Søren og Mette.

Med uddannelsen fra Handelshøjskolen i bagagen har hun slået sit navn fast som en af de mest intelligent-satiriske og markante komikere herhjemme. Hendes ofte skræddersyede shows for virksomheder, politiske partier, ministerier og foreninger byder på udfordrende humor og skarpe betragtninger – med andre ord leverer hun intellektuel stand-up. For som hun selv siger: ”Jeg kan bedre lide at tale om det, vi har mellem ørene, end det vi har mellem benene”
 
Mette kan bookes via Tajmer Booking & Management