© Mette Frobenius 2017

Helt unik

Mette Frobenius er helt sin egen. Hendes optrædener er altid nuancerede, satiriske - og stort set blottet for jokes under bæltestedet. Hun er begavet, charmerende og hurtig. Og så er hun rigtig, rigtig sjov.

Hun startede på Dins i 1993, og efter to år på scenen blev hun publikums-opvarmer på succesen ”Husk lige tandbørsten”. I 1999 tog hun værtsrollen på ”Gæt og Grimasser” og ”To fag frem” på DR 1. Siden er det blevet til mange optrædener på tv og i radio, ligesom mange blade og magasiner har haft glæde af hendes skarpe klummer. I 2014 var hun rundt og lave målrettede, sjove arrangementer om EU og patentdomstolen, og så er hun jævnligt gæst hos P4 blandt andet i lørdagspanelet og hos "Mig og Monica".

Med uddannelsen fra Handelshøjskolen i bagagen har hun slået sit navn fast som en af de mest intelligent-satiriske og markante komikere herhjemme. Hendes ofte skræddersyede shows for erhvervsvirksomheder, politiske partier, ministerier og foreninger byder på udfordrende humor og skarpe betragtninger – med andre ord leverer hun intellektuel stand-up.  For som hun selv siger: ”Jeg kan bedre lide at tale om det, vi har mellem ørene, end det vi har mellem benene”
 
Mette kan bookes via Tajmer Booking & Management