Er afdelingsbestyrelsens dage talte? Aktivitetsniveauet er faldende og gennemsnitsalderen for bestyrelsesmedlemmerne stigende – og det på trods af, at arbejdet aldrig har været vigtigere. Det danske boligmarked undergår enorme forandringer disse år, og hvis den almene sektor skal overleve den totale udslettelse i disse friværditider, skal der ændringer til. Spørgsmålet er dog, hvilke ændringer det er.

Stand-up komiker og erhvervsjurist Mette Frobenius har skrevet et nyt, skarpt og underholdende indlæg om afdelingsbestyrelserne og deres livsvigtige arbejde. For hvad skal der til, for at beboerdemokratiet får lov til at folde vingerne fuldt ud, og hvad kan vi kræve af bestyrelsesmedlemmerne? Lejeboliger er så ualmindeligt meget mere end nedslidte lejligheder og usle ghettoer, men hvordan får vi fortalt de historier til offentligheden? Med andre ord: Hvordan sikrer vi lejeboligernes overlevelse? Dette foredrag henvender sig især til boligforeninger, generalforsamlinger og landsmøder. Det er præcist, underholdende, informativt og berigende. Kort og godt; et kærligt spark i den almene bagdel. 

Varighed: 45 minutter til 1 time. Kontakt enten Mette Frobenius på mette@frobenius.dk eller Tajmer Booking & Management på tajmer@tajmer.dk eller på Tlf.: +45 4615 3700, hvis du har spørgsmål til foredraget.