'Børnenes stemme' er et skarpt, sjovt og underholdende oplæg, som på 45 minutter stiller skarpt på alle de udfordringer, der er i daginstitutionernes verden.

Med fokus på politikernes, pædagogernes og forældrenes ansvar giver Mette Frobenius et godt bud på, hvad der skal til for, at vores børn har det fantastisk - hver dag. For det hjælper ikke, at der bliver sat penge af til at bygge bålpladser, hvis pædagogerne ikke har nok hænder til at forme snobrødene.

Og hvordan kan rød stue tage på tur, hvis forældrene (igen) har glemt at sørge for gummistøvler. Med andre ord - vi skal tage ansvar for børnenes velbefindende, både vores egne unger - og de andres.

Oplægget varer ca 45 minutter og er oplagt til møder, debatter, generalforsamlinger - eller som det relevante, underholdende indslag som afslutning på en faglig dag.

”I BUPL Sydøst holdt vi op til kommunevalget i efteråret 2017 fem valgmøder om det pædagogiske område. Vi ville gerne væk fra det kedelige koncept med politikerpaneler og lange enetaler. Og så ville vi gerne have flere forældre til at interessere sig for vores sag. Vi kom i kontakt med Mette, og hun var parat til at stille op med et show, som hun med god feeling for både vores pædagoger, forældre og politikere tilpassede. Over ca. 45 min. øsede hun selvironisk af gode råd og erfaringer om alt fra faglig stolthed til hvorfor, det er godt at stikke børn en løgnehistorie. Det sad lige i skabet. Mettes evne til at udfordre sit publikum og gå til kanten er vildt god.”

- Jens Kristian Larsen, BUPL Sydøst.

Kontakt enten Mette Frobenius på mette@frobenius.dk eller Tajmer Booking & Management på tajmer@tajmer.dk eller på Tlf.: +45 4615 3700, hvis du har spørgsmål til foredraget.